Tags

,

Stomatologia in Romania nu este la indemana tuturor, de aceea cei mai multi atunci cand aleg sa isi restaureze dantura cauta cel mai bun medic care sa le garanteze durata si rezistenta unei proteze, unei plombe, a unui implant dentar sau chiar a unei proceduri de estetica dentara. Aparatura si tehnologiile moderne folosite in cabinetele stomatologice nu fac decat ca tratamentele si materialele sa reziste cat mai mult posibil. Lampa de fotopolimerizare este esentiala in orice clinica stomatologica si face parte din dotarea minima a acesteia fiind utilizata la scara larga.

lampa fotopolimerizare

Plomba nu rezista! Este deja a nu stiu cata oara cand va schimbati plomba si ea tot a cazut? Incepeti sa credeti ca de fapt dantura dumnevoastra este de vina? Pentru ca o plomba sa reziste trebuie sa indeplineasca cateva conditii esentiale. Unul dintre cele mai importante este iscusinta medicului, apoi materialele folosite, dar si aparatura stomatologica. Lampa de fotopolimerizare este folosita pentru polimerizarea prombelor sau pentru protectia pulpei dentare.

Pentru ca aspectul dintilor este foarte important nu ii neglijati si protejati-va de carii sau de bolile parodontale mergand regulat la stomatolog.

Advertisements