Tags

,

Exista o multime de mituri despre dantura printre care si acesta ca dintii albi sunt si sanatosi, nimic mai fals, dintii albi pot ascunde uneori diverse afectiuni precum flouroza dentara sau alte defecte de mineralizare.  Exista multe cauze care determina decolorarea dintilor, inaintarea in varsta, consumarea unor alimente si bauturi, din cauza unor traume dentare si chiar a unor medicamente administrate pe o perioada lunga de timp. Dintii de un alb imaculat se pot obtine cu albirea dentara profesionala, dar numai sub indrumarea si supravegherea medicului stomatolog.

albire dentara profesionala

Cu ce se realizeaza albirea dintilor? Sa trecem peste toate acele retete minune preparate acasa pentru ca dau nici un rezultat, ba chiar va fac sa va cheltuiti banii si sa sperati la ceva ce nu se poate indeplinii. Albirea dentara profesionala cu lampa Zoom este metoda numarul 1 de albire dentara chiar si in SUA, deoarece poate oferi un zambet cu cateva nuante mai alb in doar o ora, iar rezultatele sunt vizibile imediat.

Rezultatele tratamentului de albire dentara sunt extreme de durabile, dar pacientul trebuie sa tina cont de sfaturile medicului stomatolog si sa mearga periodic pentru un control de rutina.

Advertisements