Tags

,

Niciodata o durere de spate nu apare degeaba, mai ales in cazul persoanelor ce stau toata ziua in picioare sau din contra nu se misca din scaunul de birou cate 8-10 ore. Asta nu inseamna ca trebuie sa renuntati la jobul pe care il aveti, ci aveti nevoie de ceva care sa va sustina zona afectata si sa va amelioreze durerile. Medicamentele in exces dauneaza sanatatii, de aceea corsetul medical este cea mai buna alegere, nu afecteaza, poate fi purtat pe sub haine si poate contribui la corectarea pozitiei necorespunzatoare.

closeup on business woman with back pain

Cine sufera cel mai des de dureri de spate? Statul in picioare favorizeaza aparitia durerilor de spate, dar si statul pe scaun este la fel de daunator. Cauzele durerii de spate pot fi multiple, de la ridicarea de greutati, pana la iritati ale muschilor sau oaselor. Cele mai multe apar in urma unor leziuni sau a unor traumatisme, dar durerea poate fi cauzata si de situatii degenerative cum ar fi artrita, osteoporoza, anomalii, dar pentru fiecare dintre acestea medicul poate recomanda corsetul medical, ideal pentru recuperare.

Pretejati-va zonele sensibile are corpului, mentineti-va o alimentatie sanatoasa, renuntati la fumat si faceti exercitii fizice.

Advertisements