Tags

,

Pacientii au asteptari din ce in ce mai mari, iar cand pasesc in cabinetul medicului stomatolog isi doresc sa intalneasca pe langa profesionalism si igiena, confort, de la confort fizic la cel psihic. Confortul la medicul stomatolog nu mai este de mult un moft, devine o strategie de relaxare. Un pacient linistit, relaxat, increzator il ajuta foarte mult pe medicul stomatolog sa isi faca treaba usor si efficient, de aceea elemental care nu trebuie sa lipseasca unui medic stomatolog este unitul dentar de ultima generatie.

unit dentar

Va ajuta confortul sa indepartati frica de stomatolog? Da, pentru ca in momentul in care te relaxezi  si asculti muzica din cabinetul dentar vei putea sa te detasezi de tot ceea ce iti provoaca frica, zgomotul turbinei, al frezei, sau altor echipamente medicale, mirosul materialelor folosite sau chiar teama de a resimti durere. Daca ati evitat pana acum sa mergeti la stomatolog din aceasta cauza, uniturile dentare Chirana pot fi o solutie pentru dumneavoastra.

Medicul stomatolog poate alege echiparea unitului care il satisface atat pe plan profesional cat si pe plan financiar, o varianta de baza poate fi imbunatatita chiar si la un nivel de top direct in cabinetul dumneavoastra

 

Advertisements