Tags

,

Oricat de mult ati tine cont de alimentatie, oricat de mult ati evita bauturile carbogazoase si tot ce coloreaza dintii nu puteti fi multumit de dantura si apelati la tratamentele cosmetice. Cel mai solicitat tratament este albirea dentara care se face in cabinetul medicului dentist deoarece are rezultate miraculoase si de efect. Medicul va poate recomanda un serviciu de estetica dentara Bucuresti de care aveti nevoie pentru a infrumuseta zambetul dumneavoastra si desigur fara a va afecta smaltul cum se poate intampla daca alegeti sa va albiti dintii acasa.

estetica dentara bucuresti

Vreti dinti albi si de durata? O multime de reclame pe internet si la televizor de fel de fel de tratamente revolutionare care albesc dintii acasa in cateva minute, ei bine nu este nimic adevarat! Singura metoda de albire care da rezultate si nu distruge smaltul dintilor este aceea profesionala pe care o poate face doar medicul dentist. Orice serviciu de estetica dentara Bucuresti trebuie facut sub supravegherea sau de un medic stomatolog pentru a nu afecta dantura.

Eficienta cosmeticii dentare la cabinet este mult mai mare decat cea de acasa, care nu garanteaza dinti albi, ci dimpotriva pete si coloratii pe suprafata acestora.

Advertisements