Tags

,

Utilizarea ghetii la evenimente este din e in ce mai practicata, fie ca este succesul garantat al valsului mirilor, fie ca este motivul pentru care paharul de sampanie este atat de savuros sau chiar elementul care face ca nunta sa fie una elegant, pretioasa si originala. Gheata este utilizata in diferite forme si moduri, dar garantat nu lipseste de la nici o nunta in zilele noastre. Sculpturile din gheata sunt o dovada ca gheata poate fi si calda, primitoare, nu doar o bucata grea si fara forma atunci cand sunt puse in evidenta cu ajutorul luminilor si sunetelor.

sculpturi din gheata

Cu ce schimba nunta dumneavoastra o sculptura de gheata? Organizarea unui eveniment de gheata, cu sculpturi din gheata de diferite forme pe care le puteti asorta cu evenimentul indiferent de tema, de anotimp sau de locatia aleasa adauga un plus de culoare si stil petrecerii de nunta. O sculptura de gheata este o idee formidabila pentru a schimba tipicele nunti si organizarea de multe ori identica.

Clasicele decoruri de nunta sunt mult prea incarcate si colorate pentru moda de anul acesta, pentru se poarta simplitatea, creativitatea si imaginatia.

Advertisements