Tags

,

Cu totii stim de ce ne ferim de medicul stomatolog, ne este frica, frica de ce nu putem spune exact, in mare parte de durere, desi nu am fost niciodata intr-un cabinet dentar. De mult nu se mai pune problema aceasta, medicii stomatologi folosesc din ce in ce mai mult aparatura ultra moderna, care sa ofere diagnostice corecte si tratamente fara durere (minim invazive) si de durata. Echipamentele stomatologice pentru tratamente dentare minim invazive sunt menite sa asigure confortul medicilor cat si al pacientilor ce beneficiaza de tratamente de calitate.

echipamente stomatologice

De cate ori trebuie sa mergeti la stomatolog pentru indepartarea tartrului? Tartrul odata indepartat se reface, in consecinta detartrajul trebuie facut o data la 6 luni , pentru fumatori fiind recomandat controlul la 3 luni. Detrartrajul se face mai nou cu ajutorul ultrasunetelor, exista si o metoda mai clasica, dar nu prea mai este folosita de medici stomatologi deoarece nu este minim invaziva, de aceea echipamentele stomatologice de ultima generatie sunt cele mai utilizate.

Puteti preveni tartrul printr-o igiena corespunzatoare si foarte stricta, in principal periajul dentar corect si dupa fiecare masa, folosirea atei dentare si foarte mare grija la bauturile carbogazoase si a alimentelor grase.

Advertisements