Tags

,

Barul, la orice eveniment este locul preferat al invitatilor, reprezentand locul de relaxare unde puteti servi o bautura fina invaluit de lumini calde si primitoare. De obicei barul atrage foarte multe persoane care prefera coltul mai linistit in care pot socialize si unde de cele mai multe ori barmanul face o multime de lucruri interesante. Barul de gheata este cu siguranta locul si obictul care v-a atrage o multime de persoane la nunta dumnevoastra pentru a-l admira si pentru a savura o bautura deosebita.

bar de gheata

Visati la o nunta perfecta? Dincolo de tinutele magice ale mirilor, de muzica si meniul traditional este nevoie si de un strop de creativitate, de lucruri adaptate generatiei pentru a crea o atmosfera minunata. Barul de gheata este exact ceea ce cautati, un obiect care starneste admiratie oricui datorita maiestriei cu care este sculptat si foloseste si ca locul perfect pentru un show special pentru invitati, pe care un barman il poate face.

Barmanii iscusiti vor stii sa puna in valoare un bar de gheata sculptat cu foarte mult talent si pasiune fata de arta. Barurile de gheata se potrivesc si la alte evenimente, la fel ca si sculpturile de gheata.

Advertisements