Tags

,

Chiar daca nu va vine sa credeti exista un loc in care traditia se imbina perfect cu stilul nou si modern din zilele noastre. Va puteti imagina un loc cu un aer Italian, britanic si arabic in acelasi timp? Va puteti imagina cum ar arata un loc plin de romantism, de cladiri de vis si de stradute inguste care duc intotdeauna spre mare? Locul perfect pentru a va petrece concediul este Malta, o vacanta in Malta prin agentie este pentru buzunarele tuturor, mai ales daca mergeti in lunile septembrie-octombrie.

vacanta malta agentie

Cine poate sa viziteze Malta? Malta este o tar ape gustul tuturor, atat tinerii care vin sa se distreze cat si adultii dornici de excursii pe mare, prin grote, pe vaporase sip e barci raman cu aceeasi impresie despre minunata insula. Barci colorate, arhitecturi superbe, Marea Mediterana si miracole ale naturii fac parte din Malta. O vacanta in Malta prin agentie insemna cultura, soare si distractie la tot pasul.

Daca ajungeti in Malta nu trebue sa ratati Valetta, St. Julian si Insulele Gozo si Comino, unde veti intalni un spectacol incredibil al Marii Mediterane, Laguna Albastra, Fereastra si grota albastra.

Advertisements