Tags

,

Frigul de afara, vantul si ploile aduc raceala mai ales in cazul copiilor de aceea este bine sa ii protejati si sa evitati zonele de joaca in aer liber, chiar daca micutii sunt dornici sa alerge si sa zburde prin parcurile cu tobogane si leagane. Este bine sa le faceti un program de joaca in aer liber putin mai strict cand vremea este urata, dar totusi copiii au nevoie de mai multa joaca, sa interactioneze cu cat mai multi copii, de aceea pentru a le satisface dorintele mergeti cu ei la un loc de joaca copii Bucuresti ce va adaposteste perfect de inghet.

loc de joaca copii bucuresti

Sanatosi si bucurosi! Frigul de afara obliga parintii sa isi lase copiii cat mai putin afara, in aer liber de teama de a nu se imbolnavi, de a nu raci, iar acestia stau din ce in ce mai mult in fata televizorului, pe calculator, laptop sau tablet, iar acest lucru nu este bun pentru sanatatea lor. Pentru a compensa lipsa jocurilor in aer liber mergeti cu cei mici la un loc de joaca copii Bucuresti.

La un loc de joaca copiiilor nu le lipseste nimic, de la jucarii si jocuri noi, pana la camarazi de aceeasi varsta cu care se pot juca.

Advertisements