Tags

,

O petrecere de Revelion nu se poate compara cu o seara de club sau cu orice alt eveniment, petrecerea de Revelion trebuie sa fie cea mai frumoasa din an, nu degeaba doamnele si domni isi etaleaza cele mai frumoase si speciale tinute, gandite cu mult timp in urma. Un bar de gheata este unul dintre secretele pentru cele mai frumoase petreceri, un strop de originalitate atat pentru Craciun cat si pentru Revelion, se potriveste si se adapteaza perfect creand o atmosfera feerica, eleganta, stralucitoare, o petrecere perfecta si un revelion de poveste.

bar de gheata

Cum folosim barul de gheata? Un bar de gheata este si foarte util, nu doar ca este o decoratiune minunata, acesta ofera si bauturi de senzatie, cocktailuri speciale, atat pentru doamne cat si pentru domni. Clasicele decoratiuni pentru evenimente sunt comune, lipsite de autenticitate, ceea ce nu diferentiaza o petrecere de alta. Cele mai noi idei in domeniul organizarii petrecerilor sunt sculpturile de gheata deoarece nu sunt extravagante si opulente.

Barul de gheata nu este foarte pretentios, se potriveste in orice locatie si o infrumuseteaza mai mult decat va imaginati.

Advertisements