Tags

,

Atat timp cat vor exista blocuri cu apartamente si garsoniere cu bucatarioare micute, categoric amenajarea unei bucatarii mici este un subiect foarte controversat. Daca pentru o bucatarie spatioasa amenajarea nu este deloc dificila, pentru una mica lucrurile incep sa se complice. De unde incepem, cum sa dam senzatia de spatiu aerisit, cum facem sa nu incarcam locul? Sunt doar cateva dintre intrebarile pe care si le pune orice gospodina. Alegeti mobilierul pentru bucatarie Constanta deoarece poate fi proiectat si lucrat dupa dimensiunile camerei dumneavoastra, cu un design deosebit si materiale de cea mai buna calitate.

mobilier bucatarie constanta

Cum sa creati un spatiu larg si confortabil? Bucatariile mici par neprimitoare si mai deloc practice, de aceea este nevoie de cateva modalitati prin care se poate crea un spatiu larg si luminos. In afara de lumina, culori si finisaje tipul de mobilier este foarte important. Un mobilier bucatarie Constanta cu cat mai multe corpuri suspendate va da senzatia de spatiu mai mare, dar si un dublu blat cu rolul de masa.

Renuntati la ideea cumpararii unui mobilier masiv si in nuante inchise deoarece creaza senzatia de spatiu strimt si incarcat.

Advertisements