Tags

,

Majoritatea copiilor refuza sa mearga la gradinita, fiind prima data cand stau departe de parinti pentru cateva ore acetia intra in panica, le e teama de abandon, le este frica de un nou inceput, de separarea de parinti, de aceea trebuie sa gasiti o institutie perfecta pentru copilul dumneavoastra din toate punctele de vedere. O gradinita pe modelul britanic din Constanta va indeplineste toate nevoile dumnevoastra si ale copiilor, deoarece este compusa din personal foarte bine instruit, ce doreste dezvoltarea armonioasa a copiilor intr-un mediu educational professional si amuzant in care copiii sunt incurajati sa experimenteze, sa exploreze si sa comunice.

gradinita model britanic constanta

Gradinita ajuta copilul? Toti expertii spun ca gradinita ajuta copiii sa socializeze, sa experimenteze lucruri noi, sa se obisnuiasca cu alti copii, sa imparta jucarii si sa stie sa lucreze in echipa. Mersul la gradinita nu constituie nici un dezavantaj, asta daca nu exista professionalism si oameni care fac lucruri din placere, care iubesc copiii si isi dedica tot timpul lor. O gradinita pe modelul britanic din Constanta este exact ce au nevoie copiii pentru a se adapta rapid.

Una dintre cele mai mari beneficii ale gradinitei este faptul ca ajuta copiii sa interactioneze cu alti copii si chiar adulti.

Advertisements