Tags

,

O multime de reclame la televizor  transmit oamenilor informatii eronate despre albirea dentara. Albirea dintillor in cabinetele medicale este cat se poate de sigura deoarece nu au fost niciodata inregistrate incidente legate de vreo persoana care sa aiba o problema grava cu dintii in urma unei proceduri de albire. Sunt si alt fel de metode pe care medicii nu le recomanda, cele folosite acasa, dar fara indrumarea si asistarea unui medic stomatolog pot exista si riscuri. Procedeul de albire cu lampa de albire in cabinetele medicilor dentisti este foarte eficienta si sigura.

lampa albire

Albirea dentara profesionala are si efecte negative? Stiinta a avansat atat de mult incat in prezent nu ne mai punem intrebarea daca exista o solutie care sa vina in intampinarea nevoilor si dorintelor noastre, ci daca ea este corecta, eficienta si lipsita de efecte negative. Albirea dintilor profesionala in cabinet se realizeaza cu ajutorul unei lampi de albire ce permite obtinerea dintilor mai albi cu cateva nuante, efectul fiind vizibil de la prima sedinta.

Un zambet frumos este o carte de vizita care va poate recomanda oriunde si care va poate salva din foarte multe situatii.

Advertisements