Tags

,

Majoritatea persoanelor neglijeaza afectunile dentare, iar vizitele la stomatolog le fac doar in cazuri extreme, de forta majora in care nici un fel de medicament nu isi mai face efectul, iar durerea devine de nesuportat. Se intampla sa ajungeti in urgenta cu dureri de dinti deoarece in faza incipienta, caria nu este vizibila, prin urmare aveti senzatia ca dintii si maselele dumneavoastra sunt perfect sanatoase. Stomatologia din Predeal va sta la dispozitie pentru orice fel de urgent stomatologica, deoarece este deschisa non stop atat pentru adulti cat si pentru copii.

stomatologie predeal

Cum puteti prevenii urgentele stomatologice? In primul rand cea mai importanta este igiena orala care implica spalatul pe dinti, folosirea atei dentara si apei de gura, acestea trebuie sa faca parte din rutina zilnica. Vizita la stomatologia din Predeal pentru controale de rutina este foarte importanta de asemenea pentru a prevenii urgentele stomatologice, o examinare de 2 ori pe an de catre medicul specialist evalueaza sanatatea dintilor, aparitia cariilor sau altor probleme.

Pentru orice problema de natura stomatologica in urgenta sau pentru un control de rutina, clinica de stomatologie din Predeal este la dispozitia dumneavoastra non stop, chiar si in cazul afectiunilor stomatologice la copii.

Advertisements