Tags

,

In fiecare zi, chiar daca nu ne dam seama, din cauza stilului de viata moder suprasolicitam coloana vertebrala, iar de aici provin si durerile de spate. Va intrebati ce metode alternative puteti folosi pentru a scapa de aceste dureri, fara a va imbiba de pastile? Perna si salteaua pe care dormim, statul prelungit in masina si la birou, pantofii cu toc, gentile prea grele sau chiar miscarile bruste sunt cauzele aparitiei durerilor de spate. In majoritatea cazurilor se recomanda purtarea unui lombostat pentru a imobiliza zona afectata, dandu-I posibilitatea sa se vindece mai repede.

lombostat

Cand sufera cel mai tare spatele? De cele mai multe ori coloana vertebrala sufera atunci cand sunteti sedentar, iar zona lombara este cea mai predispusa durerilor. In afara de exercitiile fizice care sunt recomandate de orice medic puteti folosi un lombostat pentru ameliorarea durerilor. Poate fi purtat sub haine, atat la birou cat si acasa si este foarte simplu de utilizat.

Toate aceste afectiuni ale coloanei vertebrale care apar ca urmare a unor traumatisme, a unei pozitii necorespunzoare sau a lipsei de miscare se pot trata si corecta cu ajutorul medicului specialist.

Advertisements