Tags

,

In nici un caz nu procedam cum fac majoritatea romanilor, atunci cand copilul deja acuza dureri de dinti deoarece poate fi prea tarziu. Copilul trebuie dus la un prim control stomatologic pentru acomodare, pentru o vizita distractive in care sa cunoasca medicul, cabinetul si ustesilele intr-o maniera placuta. Pentru a putea dezvolta o relatie buna intre medic si copilul dumneavoastra acesta are nevoie de serviciul de pedodontie Bucuresti unde medicii utilizeaza tehnici inovative care il ajuta pe micutul dumneoastra sa se simta ca la un loc de joaca.

pedodontie bucuresti

La ce varsta este recomandat primul consult stomatologic? Medicii spun ca primul control ar trebui sa fie imediat ce apare primul dintisor, dar daca nu se intampla acest lucru se recomanda ca micutul sa fie consultat de un stomatolog inainte sa implineasca varsta de un an. Serviciul de pedodontie Bucuresti preantampina eventualele malformatii ce pot aparea odata cu eruptia dintilor si ii invata pe parinti cum sa aiba grija de igiena orala a micutului.

Este foarte important sa invatati sa mancati sanatos astfel incat dintii dumnevoastra si ai copilului sa fie sanatosi, albi si frumosi.

Advertisements