Tags

,

Dintii nealiniati, cu anomalii de forma si culoare nu va dau deloc incredere, nu va dau voie sa zambiti cu adevarat si va fac sa va simtiti neatragator, chiar daca dintii sunt sanatosi, estetica acestora este la fel de importanta. Cursurile digital smile design sunt foarte utile pentru stomatologi, vor fi mai stapani pe ei, vor putea pune in practica oricand ceea ce isi doresc pacientii si le pot oferi imaginea ideala a zambetului lor inainte de inceperea tratamentului.

cursuri digital smile design

Zambetul perfect poate fi creat pe calculator? Digital smile design este un algoritm de masuratori realizate prin fotografii ce iti transforma zambetul si il armonizeaza perfect cu trasaturile fetei, iar cel mai mare avantaj este acela ca inainte de inceperea tratamentului se poate vedea rezultatul final. Cursurile digital smile design ii ajuta pe medici sa le redea pacientilor zambetul pe care si-l doresc, iar pe aceia afectati de aspectul inestetic al danturii sa isi recapete increderea in sine.

Acum nu trebuie sa va mai fie frica sa apelati la estetica dentara, deoarece veti obtine un zambet exact asa cum va doriti, iar bucuria de a zambi fara inhibitii este o realitate!

Advertisements