Tags

,

Toata lumea crede ca varsta este un impediment in implantologia dentara, ei bine varsta nu conteaza absolut deloc, ci sanatatea generala a pacientului. Atat timp cat tesutul osos este suficient, tesuturile parodontale nu sunt afectate, iar pacientul nu sufera de boli acute si cronice, oricine poate beneficia de un implant dentar. Inainte de plasarea unui implant dentar Brasov, pentru ca medicii sa aiba certitudinea ca pacientul este un candidat ideal se vor face un set de radiografii speciale si analize de sange.

implant dentar brasov

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru un implant reusit? Pentru ca implantul dentar Brasov functioneaza imitand perfect dintele natural, acesta trebuie sa beneficieze de cele mai bune conditii pentru a fi un real succes. Se intampla exact ca si cu dintii naturali, daca osul este sanatos atunci poate sustine un implant dentar, daca nu il respinge exact cum se intampla la un moment dat si cu cei naturali. Osul trebuie sa fie suficient de inalt si de gros, iar gingia sanatoasa pentru a ajuta la protectia maxilarului.

De asemenea, implantul dentar este contraindicat gravidelor deoarece necesita administrarea unor medicamente ce dau complicatii in sarcina.

 

Advertisements