Tags

,

De multe ori ati auzit cum ca dantura perfecta confera incredere in sine si foarte multe cai de acces pentru un job, pentru o noua relatie sau chiar pentru a va face noi prieteni.  Estetica dintilor dar si functionalitatea acestora reprezinta cu adevarat o dantura perfecta, cu ajutorul catei puteti zambi sincer, fara inhibitii. Serviciul de ortodontie Brasov este ideal pentru persoanele cu dintii strambi, cu deformari din nastere si cu probleme de vorbire, deoarece aceste probleme pot afecta vorbirea si chiar deglutitia.

ortodontie brasov

De ce refuza copiii aparatul dentar? Teama de necunoscut, de a nu se simti jenat, exclus de cei din jur pentru ca arata diferit copilul refuza purtarea aparatului dentar. Pentru ca in ziua de azi stomatologia trebuie sa ofere un tratament estetic si functional, un aparat dentar poate fi transparent, invizibil sau lingual, iar serviciul de ortodontie Brasov convinge pe oricine de avantajele purtarii unui aparat dentar, mai ales ca acesta nici nu se observa.

Purtarea unui aparat dentar nu mai este o povara, deoarece medicina a evoluat foarte mult, iar aparatele dentare sunt benefice si 100% estetice, ba chiar uneori un accesoriu minunat.