Tags

,

Zambetul este o metoda excelenta de a ne incarca cu energie pozitiva, de a ne reconecta intr-o zi incarcata, in care lucrurile nu au mers deloc bine si bateriile noastre sunt aproape consumate. Dar sigur ca veti spune: cum sa zambim daca ne este rusine sa ne etalam dintii strambi si inestetici? Un aparat dentar in mod sigur este ceea ce aveti nevoie pentru a va crea zambetul pe care l-ati visat. Aparatul dentar ceramic este aproape insesizabil, ceea ce face ca acesta sa va indrepte dintii fara sa va simtiti jenati ca il purtati deoarece nu se observa.

aparat dentar ceramic

Ce parere vor avea prietenii, colegii sau iubitul/a? Daca considerati ca aparatul dentar clasic, cu bracketi metalici va vor face sa va simtiti stanjeniti exista solutii si pentru asta, aparate dentare invizibile, care nu se vad deoarece folosesc tehnica linguala, cum este Ingognito sau Invisalign, dar o solutie foarte buna calitate pret este aparatul dentar ceramic, avand bracketii culoarea dintilor acesta este aprope inobservabil.

Tehnic vorbind, aparatul dentar este un dispozitiv utilizat in ortodontie pentru a indrepta, alinia sau corecta pozitia dintilor atat din punct de vedere estetic, cat si functional.

Advertisements