Tags

,

Sigur ca este foarte important ce mancati pentru a va mentine silueta, dar la fel de important este si cum faceti acest lucru. Mancatul in graba, la ore tarzii sau chiar o singura data pe zi seara nu poate decat sa afecteze functionarea normala a organismului. O dieta echilibrata trebuie sa contina toti nutrientii esentiali, dar in proportii adecvate. O pizza Constanta nu afecteaza sub nici o forma silueta daca este consumata in cantitati normale.

pizza constanta

 

Cum puteti imbunanati modul in care mancati? Cu siguranta vi s-a intamplat sa stati la masa cu cineva care mananca enervant de incet si care parca mesteca si apa, dar acesta este cel mai indicat mod de a manca, pe indelete, mestecand foarte bine alimentele pentru a evita balonarea si a usura digestia. Chiar si pozitia corpului este foarte importanta atunci cand mancati, de aceea se spune ca mancand la televizor va ingrasati, mancatul asociat cu sedentarismul aduna kilograme in plus.

O pizza Constanta poate fi mancata chiar si de persoanele cu kilograme in plus, acordand o atentie deosebita felului de a manca, ora meselor si cantitatile pentru o dieta echilibrata.

Advertisements