Tags

,

Cine nu a avut niciodata ocazia sa ajunga la aeroport, clar nu stie despre ce e vorba, cat de dificil este sa te descurci in Bucuresti, cum stai cu teama in taxi si  te uiti intr-una la aparat sa nu cumva sa depasesti bugetul si mai ales cat de greu este sa gasesti pe cineva din provincie care sa te ajute cu transportul pana la aeroport. Sunt si cazuri fericite, in care o ruda binevoitoare va duce la aeroport, dar sunt si cazuri in care singura scapare este transportul Constanta Otopeni cu microbuzul, asta I cazul in care nu vreti sa luati un taxi sis a platiti de 2 ori pretul biletului.

transport constanta otopeni

Alegeti siguranta si pretul corect al transportului la aeroport! Chiar daca de multe ori timpul este cel mai mare inamic, mult mai importanta este siguranta, de aceea alegeti transportul Constanta Otopeni cu microbuzul, in felul acesta veti plati un pret corect al transportului si nu veti da peste cine stie ce soferi de taxi care vor dubla costul unei curse.

Microbuzul ajunge direct la destinatie, nu opreste in fiecare statie precum transportul in comun, iar acest lucru presupune o rapiditate mai mare.

Advertisements