Tags

,

Daca ati decis sa va trimiteti copilul in tabara la munte, nimic nu trebuie sa intervina si sa ii strice distractia, de aceea aveti nevoie de cateva masuri de precautie. In primul rand controlul la un medic, acesta trebuie sa fie perfect sanatos, astfel incat nici o raceala sa nu ii strice vacanta, la fel si cu stomatologul, curentii care se formeaza pe partie pot sa deranjeze afectiunile mai vechi, iar copilul sa sufere ingrozitor din cauza unei dureri de masea. Dar pentru ca nu putem anticipa accidente care implica dintii, stomatologia Busteni este la indemana non stop pentru orice tip de urgenta.

stomatologie busteni

Cum actionam in cazul unei durer de masea la copii? Durerile de dinti acuzate la contactul cu alimente fierbinti sau reci pot fi primele semne ca micutului tau ii apar primele carii. Odata aparute, cariile pot fi tratate numai de catre medicul stomatolog. Durerea de dinti este cea mai iritanta si insuportabila durere, iar un copil cu greu suporta, de aceea clinica de stomatologia Busteni este deschisa non stop pentru copii.

Principalele probleme relationate cu dentitia primara sunt caria de biberon, de aceea este foarte important sa actionati la timp!

Advertisements