Tags

,

S-a creat un obicei la nunta, acela de a decora salonul sau locatie unde are loc evenimentul cu flori, de a ne inspira de la nuntile la care am mai fost, fara sa ne punem imaginatia la contributie, iar lucrul acesta nu face decat sa ne transforme nunta intr-una obisnuita, clasica, cu nimic mai speciala decat restul nuntilor. Dar cum ramane cu visul fiecarei mirese de a avea cea mai frumoasa si originala nunta? Sculpturile din gheata sunt un element nou, innovator ce pot da acea nuanta eleganta si speciala nuntii dumnevoastra, o pot face inedita, dar in acelasi timp spectaculoasa.

sculpturi din gheata

Flori versus gheata! Aranjamentele florale clasice nu sunt la fel de deoebite ca o sculptura din gheata, care ofera evenimentului si o nota eleganta. Daca vreti o nunta simpla, dar distinsa atunci oferiti toata increderea dumneavoastra specialistilor in organizare nunti, va vor transforma nunta intr-un eveniment memorabil, pe care nu o sa il uitati nici dumneavoastra, nici invitatii.

Daca totusi nu vreti sa renuntati la flori puteti alege si alta varianta, florile incastrate in gheata, care va da un plus de viata si frumusete evenimentului.

Advertisements