Tags

,

Aceasta fuga dupa aparatura stomatologica si mai putin dupa cei mai buni medici a devenit din ce in ce mai intalnita in zilele noastre, de ce se intampla lucrul acesta? Atat timp cat medicina evolueaza, nici un medic nu va mai putea avea cele mai bune rezultate decat cu aparatura performanta si cele mai bune materiale. Sunt extrem de putine cazurile in care materialul folosit nu este compatibil cu dintii/maselele pacientilor,dar cel mai mult conteaza calitatea materialelor folosite cat si calitatea aparaturii. Lampa de fotopolimerizare este una dintre instrumentele necesare, obligatorii dintr-un cabinet stomatologic.

lampa de fotopolimerizare

Cum ne alegem stomatologul? Mergeti intotdeauna pe recomandari si alegeti calitatea si nu cantitatea. Calitatea si durabilitatea tratamentelor dentare tine in primul rand de materialele folosite si de aparatura. Aceasta lampa de fotopolimelizare este o garantie pentru tratamente si lucrari stomatologice de calitate, asa ca orice clinica stomatologica care se respecta ar trebui sa detina acest instrument simplu de utilizat, dar bazat pe o tehnologie foarte sofisticata.

Nu riscati sa va cada lucrarea dupa cateva zile doar pentru un pret mai bun, alegeti calitate si durabilitate, pentru un cost mediu!

Advertisements