Tags

,

Dureri de masea de nesuportat, dinti cariati si jena de a zambi nu sunt decat rezultatele unui tratament necorespunzator igienei orale. Pentru ca nu aveti grija de dantura dumneavoastra si tratati totul cu superficialitate aceasta in timp se deterioreaza, apar cariile, se inflameaza gingiile si alte afectiuni din ce in ce mai grave. Riscurile la care va expuneti doar pentru ca nu va spalati pe dinti corespunzator si pentru ca nu va prezentati la stomatolog periodic sunt foarte mari, puteti chiar pierde dintii. Cabinetul stomatologic din Brasov va ofera un plan de tratament personalizat, pentru fiecare persoana in parte.

cabinet stomatologic brasov

Cum tratam durerile? Nici o durere nu vine fara o afectiune mai profunda, in momentul in care va doare maseaua nu trebuie sa luati pastile si sa ignorati, aceasta problema trebuie rezolvata din timp, cu siguranta dintele este afectat, iar o pastila ajuta pe moment, dar in timp dintele se distruge asa ca cel mai bine este sa mergeti un cabinet stomatologic din Brasov pentru investigatii amanuntite.

Acordati mai multa atentie danturii dumneavoastra si mergeti la stomatolog regulat pentru prevenirea afectiunilor dentare si pierderea dintilor naturali.