Tags

,

Fobia de ace si teama de zgomotul aparatelor din cabinetul medicului stomatolog inhiba orice pacient si il face extrem de agitat si tulburat, ceea ce inseamna ca ori nu mai calca prea curand la dentist, ori devine o pacoste chiar si pentru medicul care se straduieste din rasputeri sa aiba suficienta rabdare. Exista insa ceva ce este atat in avantajul pacientului cat si al medicului, inhalosedarea la stomatolog, o procedura cat se poate de sigura ce ajuta pacientul sa se relaxeze si medicul sa isi faca meseria cat mai bine cu putinta.

inhalosedare stomatolog

Ce inseamna de fapt inhalosedarea! Inhalosedarea inseamna stomatologie fara durere! Nu va vine sa credeti lucrul acesta? Protoxidul de azot este un gaz care in combinatie cu oxigenul combate anxietatea in ceea ce priveste tratamentul la stomatolog. Inhalosedarea la stomatolog este o procedura sigura atat pentru adulti cat si pentru copii sis pre deosebire de anestezia generala, pacientii care inhaleaza protoxide de azot sunt constienti si receptive tot timpul.

Inhalosedarea este singura metoda care nu afecteaza capacitatea de a conduce si dupa 3-5 minute veti putea sa va continuati activitatile zilnice.

Advertisements