Tags

,

Nu intotdeauna cele mai scumpe decoruri sunt si cele mai grandioase, trebuie doar sa gasiti ceva sic, de efect pentru nunta dumnevoastra, care sa va reprezinte personalitatea si stilul, dar si care sa surprinda invitatii intr-un mod placut. Pentru zilele calduroase de vara, dar nu numai, barurile de gheata sunt cu adevarat un element wow, de care va puteti bucura in doua privinte, elemet de décor spectaculos, dar si util, putand fi folosit ca un bar clasic unde un barman priceput poate face cele mai savuroase cocktailuri.

barurile de gheata

Sa punem pret doar pe ceea ce ne face cu adevarat fericiti! Nu este o noutate faptul ca multi alearga dupa cele mai scumpe lucruri la nunta si uita de fapt esentialul, magia, imaginatia si creativitatea cu care trebuie sa organizati cel mai important eveniment din viata dumneavoastra. Barurile de gheata sunt un must have al sezonului de nunti ce urmeaza si asta pentru ca in acea sculptura regasim arta, frumusete, elegant si desigur originalitate.

Alegeti un bar de gheata in temetica nuntii si va fi creat special pentru dumneavoastra cea mai frumoasa si speciala sculptura din gheata.

Advertisements