Tags

,

Ei bine, nimeni nu se naste cu dintii perfect aliniati, doar ca la unele persoane acest lucru este foarte vizibil si deranjant. Aceasta problema nu tine doar de estetica, ci si de masticatie, vorbire, care devin din ce in ce ma dificile odata cu trecerea timpului, sa nu mai vorbim de zambete, care intotdeauna sunt mimate sau ascunse. Aparatul dentar Safir este cel mai potrivit pentru persoanele care tin foarte mult la partea estetica si nu vor sa sufere nici un fel de schimbare pe perioada tratamentului, deoarece este invizibil.

aparat dentar safir

De ce aparatele dentare invizibile? Aceasta tehnica ultramoderna de aliniere a dintilor este una ditre cele mai eficiente din toate punctele de vedere, deoarece ofera foarte multe avantaje, sunt invizibile, raportul calitate pret este unul bun si ofera rezultate optime si rapide. Aparatul dentar Safir este o optiune foarte avantajoasa deoarece are si un rol preventiv, acesta ajuta la prevenirea parodontozei, a caderii dintilor, a cariilor si nu se coloreaza sau pateaza.

Purtarea aparatului dentar Safir nu provoaca durere in timpul alimentatiei cum se intampla la inceput in cazul celorlalte aparate dentare.

Advertisements