Tags

,

Indiferent de starea materiala, nunta poate fi cea mai frumoasa, daca este organizata cu bun gust. Nu este neaparat nevoie de tot felul de obiecte de décor, care la urma urmei se dovedesc a fi inutile, un bar de gheata poate schimba in totalitate o ceremonie banala, o locatie simpla si aranjamentele clasice din flori, indiferent de locatia aleasa, acesta este la fel de spectaculos atat pentru 5 stele cat si pentru un restaurant simplu, dar elegant si amenajat creativ.

bar de gheata

Nu este nevoie de un buget mare pentru o nunta frumoasa! Daca va doriti o solutie pentru realizarea unei nunti unice, trebuie sa stiti ca nimic nu poate fi comparat cu un bar de gheata, care ofera evenimentului un moment si un loc special, elegant, fin si stralucitor de care invitatii se pot bucura, pot servi bauturi reci si pot face poze uimitoare. Va puteti imagina cum o singura piesa de décor poate face nunta atat de spectaculoasa?

Chiar si cu un buget minim, restrans va puteti organiza o nunta de vis, o nunta speciala, fara prea multe batai de cap si cautari excesive.

Advertisements