Tags

,

Nici un tratament stomatologic nu dureaza o viata, asta stim cu totii, dar de ce sa nu optam pentru unul cu o durata cat mai mare si pentru o calitate buna? Cu cat ne gandim mai mult la pret si cautam oferte, cu atat calitatea scade, de aceea cei mai multi aleg tratamente ce garanteaza durabilitate. Pierderea dintilor nu este usoara deloc, atat din punct de vedere al deficientei in vorbire, cat si din punct de vedere al masticatie care devine extreme de dificila, de aceea implantul dentar Brasov este tratamentul de care au nevoie.

implant dentar brasov

Implantul dentar este dureros? 90% dintre pacineti refuza implantul dentar, tocmai pentru ca il percep ca pe un tratament dureros, in realitate procedura este extrem de simpla si non invaziva, se poate resimti un mic discomfort asociat cu devitalizare a doi dinti invecinati pentru realizarea unei punti. Implantul dentar Brasov se executa sub anestezie, iar asta inseamna ca este mai putin dureroasa decat o extractie dentara.

Pentru ca inlocuiesc perfect dintii naturali, implanturile dentare sunt recomandate de catre stomatologi pentru cei ce au pierdut unul sau mai multi dinti.

Advertisements