Tags

,

Va confruntati si dumneavoastra cu problemele amenajarii unei bai de dimensiuni mici? Acestea sunt problemele societatii in care traim, bai cu suprafete de maxim 5 metrii patrati care ne dau batai de cap foarte mari atunci cand incercam o reamenjare. Oricat de mica este baia din ea nu pot lipsi obiectele sanitare necesare , dar nici mobilierul si obiectele de igina personala, tocmai din acest motiv mobilierul baie Constanta trebuie sa fie unul de dimensiuni reduse sau poate chiar unul suspendat pentru a da camerei senzatia de spatiu aerisit si mare.

mobilier baie constanta

Baie mica, dar cu toate conditiile unei bai normale! Inainte de toate trebuie sa alegeti o culoare deschisa, albul, bleul, bejul sau verdele praz sunt cel mai des intalnite si vizual incaperea va fi mai mare. Pentru obiectele sanitare este nevoie de o varianta ergonomica, iar mobilierul baie Constanta trebuie sa fie suspendat sau executat la comanda dupa dimensiunile baii dumneavoastra.

Relaxarea intr-o baie este foarte importanta si la acest lucru contribuie toate obiectele din baie, cada sau dusul, obiectele sanitare, chiar si mobilierul.

Advertisements