Tags

,

Atat de cautat si totusi atat de controversat acest tratament al dintilor este un “must have” in acest an. Un lucru pe care trebuie sa il stiti inainte sa luati orice decizie cu privire la locul albirii si intrumentele folosite este sa alegeti cea mai buna calitate in tot. Procedeul de albire este unul foarte rapid si deloc dureros daca alegeti albirea dentra cu lampa de albire, care se face doar in cabinetele medicilor stomatologi si garanteaza cele mai bune rezultate si durabilitate.

Smiling young woman with healthy teeth holding a tooth-brush

Cate metode de albire dentara sunt eficiente? Cu toti stim o multime de leacuri din batrani si procedee de albire dentara acasa, unii poate chiar le-au incercat, dar cu siguranta fara rezulate. Nici o modalitate de albire nu se poate compara cu cea profesionala, cu lampa de albire pe care medicii stomatologi o folosesc si o recomanda. Aceasta metoda este ideala atunci cand vreti sa obtineti rezultate intr-un timp foarte scurt.

Albirea dentara nu este dureroasa deloc, poate fi chiar relaxanta. Durata unei sedinte este de aproximativ o ora, iar rezultatele sunt vizibile imediat.

Advertisements