Tags

,

Cu totii stim ca in orice cabinet de stomatologie rulajul de pacienti este unul destul de mare, ceea ce inseamna  ca microbii se po dezvolta usor si repede daca nu exista o iginea foarte bine pusa la punct. Pentru a proteja sanatatea paientilor, dar si a medicilor orice cabinet stomatologic trebuie sa gaseasca metode utile pentru a combate sursele de contaminare. Pasul cel mai important este dezinfectarea instrumentarului cu ajutorul unui autoclav ce garanteaza o sterilizare de inalta performanta, prevenind astfel imbolnavirea in cabinetul de stomatologie.

autoclav

Pacientii au nevoie de incredere in medici si mediul in care se lucreaza? Atentia deosebita ce trebuie acordata intregului cabinet de stomatologie, de la podea, la scaune, mese si mai ales instrumentar sunt o eticheta pentru acesta. Autoclavul este o masura de decontaminare sigura si eficienta, folosit pentru a steriliza echipamentele si consumabilele la o temperatura de 121 de grade Celsius in doar 45 de minute, acestea putand fi pastrate timp de 12 luni in pungi sigilate.

Un zambet mai frumos si mai sanatos ajuta la cresterea increderii in sine si la inlaturarea problemelor stomatologice de orice natura.

Advertisements