Tags

,

Pentru ca vine vara incep pregatirile si emotiile pentru sezonul ce urmeaza, pentru noi experiente de viata, pentru adrenalina, zbor, scufundari si momente frumoase alaturi de prieteni si familie. Unde sa va petreceti concediul cu toate aceste activitati? Litoralul romanesc pe langa faptul ca este o oaza de relaxare, acesta este si unul dintre cele mai distractive locuri din Romania vara, atat timp cat vremea de afara permite plaja, baia in mare si bronzul mult dorit. Scufundarile de agrement sunt si ele preferate de turistii care isi doresc sa incerce cat mai multe activitati energice, distractive unde pot descoperi o multime de lucruri interesante.

scufundari de agrement

Cand incepe sezonul de scufundari si ce putem vedea in Marea Neagra? Chair daca sunteti obisnuiti sa mergeti la mare pentru plaja, pentru valuri si pentru bronz, iata ca marea va mai ofera si alte modalitati de distractie si relaxare, cum ar fi scufundarile de agrement. Scufundarile incep de obicei in aprilie si tin pana in octombrie, dar si vremea este un factor ce influenteaza durata lor, daca temperatura apei este prea scazuta nimeni nu poate rezista in adancuri.

Delfinii, calutii de mare, meduzele, pestiii de diferite culori si dimensiuni sunt vedetele Marii Negre, iar daca sunteti norocosi puteti vedea si singura specia de rechin ce traieste in Marea Neagra si care este inofensiv pentru om.

Advertisements