Tags

,

Cu mult timp in urma oamenii faceau miscare, alergau, mergeau mult pe jos, in ziua de astazi, modernismul si stilul de viata ne fac sa alegem tot mai mult mijloacele de transport si sa reducem semnificativ din miscare. Din comoditate sau pur si simplu din lipsa de timp oamenii renunta la acest obicei sanatos, iar reluarea va fi din ce in ce mai dificila, kilogramele din ce in ce mai multe si procesul de slabire sau ingrasare mult mai greu. Incepeti treptat sa faceti miscare, cu interval optime si alegeti o orteza lombara pentru a nu va cauza leziuni in timpul exercitiilor.

orteza lombara

Sportul inseamna sanatate, dar si exercitiile executate gresit va pot rani! Miscarea trebuie facuta treptata, la inceput de intensitate medie si apoi crestem pana ce corpul rezista. La sala de fitness cu siguranta veti avea parte de tot sprijinul de care aveti nevoie pentru a face sport ca la carte, dar este necesara pentru inceput si o orteza lombara care sa va sustina mijlocul si sa evitati accidentarile.

Sportul si o alimentatie sanatoasa va ajuta sa va intariti sistemul imunitar si spuneti adio raceli si bolilor de primavara!

Advertisements