Tags

,

Te obsedeaza ridurile de pe fata, eviti sa te mai uiti in oglinda pentru ca nu iti mai place ceea ce vezi? Frumusetea tenului este influentata de o multime de factori, varsta, alimentatie, deshidratare si lipsa oxigenului, iar pentru a combate actiunea lor este nevoie de un tratament non invaziv. Pentru acest lucru, dar si pentru efectul de intinerire si improspatare a fost conceputa rejuvenarea faciala Brasov, tenul devenind elastic, mai fin si mai hidratat, incepand astfel sa produca colagen, iar asta numim noi intinerire.

rejuvenare faciala

In ce consta tratamentul de rejuvenare faciala? Lumina intens pulsatila (ILP) este o noua tehnologie dedicata tratamentelor faciale, ajuta la improspatarea tenului, la estomparea ridurilor, acneei si chiar a petelor (melasme si lentigo-uri). Rejuvenarea faciala Brasov aplica impulsuri pe piele, ce transmit caldura la nivelul zonei tratate, iar acest lucru ajuta la crearea de colagen si elastina atat de necesara pieli pentru reconstructie, improspatare si intinerire.

Rezultatele sunt vizibile dupa primele sedinte, dar daca vreti un tratament cimplet aveti nevoie de cel putin 8 sedinte consecutive, iar procedul se poate repeta la interval de 3 saptamani.

Advertisements