Tags

,

O pozitie de stat corecta este foarte benefica pentru sanatate, dar este si un atu in aspectul fizic, ceea ce presupune un spate drept, un piept in fata si o privire inainte nu este doar o vorba enervanta a parintilor, ci un stil sanatos de viata, acasa, la scoala, pe starda si la birou. Va intrebati de unde provin durerile de spate uneori? Fara sa carati greutati, sa faceti miscari bruste, sa va incalziti la sala, pur si simplu va treziti cu dureri de spate care va dau batai de cap toata ziua, dar pentru asta exista corsetul hessing.

corset hessing

Care sunt beneficiile unei pozitii corecte a spatelui? Pe langa beneficiile ce le ofera din punct de vedere al sanatatii, un spate puternic si drept confera o aliura interesanta, sigura, dar si incredere in propria persoana. O pozitie defectuoasa a coloanei nu numai ca poate da dureri de spate, dar poate imbatrani cu pana la zece ani. Corsetul hessing este cea mai buna solutie pentru corectarea pozitiei, mai ales ca poatefi purtat oriunde, pe sub haine fara sa fie observat.

Scapati rapid de durerea de spate si de mersul cocosat cu o grija mai mare fata de sanatatea dumneavoastra, in fond preventia este cea mai importanta.

Advertisements