Tags

,

Cariile sunt cele mai intalnite afectiuni dentare din cauza carora multi dintre dumneavoastra sufera in timpul noptii de dureri sacaitoare sau chiar pierderea dintilor. Va vine sau nu sa credeti caria isi poate face simtita prezenta chiar si la bebelusi, supranumita si “caria de biberon” si poate aparea indeosebi la adultii care nu au grija de sanatatea orala. Stomatologia din Predeal se confrunta zilnic cu astfel de probleme, actioneaza rapid si doreste sa salveze dintii naturali ai pacientilor.

stomatologie predeal

Cum se pot preveni cariile? Dantura are nevoie de foarte multa grija, sanatatea orala fiind la fel de importanta ca orice alta parte a organismului. Prevenirea afectiunilor dentare si mentinerea unei sanatati orale bune tine in primul rand de grija la alimentatie, eliminarea obiceiurilor nesanatoase si desigur controlul regulat la stomatologie Predeal pentru periaj professional, detartraj si descoperirea afectiunilor dentare ce nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Complicatiile cariilor pot afecta pulpa dentara, iar din aceasta cauza se poate ajunge la situatii foarte grave si anume pierderea dintilor, fiind astfel nevoie de extractii dentare si apoi inlocuirea acestora cu implanturi sau proteze.

Advertisements