Tags

,

De cele mai multe ori cand plecati in vacanta nu va ganditi la transport sau mai degraba nu va faceti griji ca nu puteti gasi o masina care sa va duca la aeroport, oricare ar fi aceasta, dar fara sa va dati seama alegeti varianta mai scumpa? De ce? Pentru ca un taxi sau un prieten gasit pe ultima suta de metri este mult mai scump decat un microbuz de transport Constanta Otopeni care are un pret fix pe calatorie si va asigura tot ce aveti nevoie pe toata durata.

transport constanta otopeni

Cum te poti descurca cu transportul in Bucuresti? E foarte greu sa te descurci in Bucuresti pentru prima data, mai ales intr-un timp scurt sau pe timp de noapte cand habar nu ai de unde trebuie sa iei autobuzul, sau la a cata statie trebuie sa schimbi. Transportul Constanta Otopeni este destinat celor din provincie care nu cunosc locurile, deoarece sunteti preluat din fata casei si lasat exact in aeroport, la ora la care trebuie.

Alegeti varianta ce va ofera cele mai multe avantaje si de ce nu rezervati-va un loc in microbuz cu cateva zile inainte.

Advertisements