Tags

,

Foarte multe persoane se sperie de organizarea unei nunti si de bugetul pe care trebuie sa il ai, nu neaparat de multitudinea de sarcini care trebuiesc indeplinite intr-un timp relativ scurt. Dar nu toata lumea stie ca o nunta poate fi frumoasa si speciala, mirii pot fi cei mai frumosi si elegant chiar si cu un buget limitat. Cel mai important in organizarea unei nunti este imaginatia, bunul gust si creativitatea. Barurile de gheata sunt un element surpriza pentru nuntile din Romania, care pot sa acapareze atentia si sa umple un eveniment prin simpla lor prezenta.

baruri de gheata

Unde puteti incadra un bar de gheata la nunta? Barurile de gheata pot schimba in totalitate o ceremonie banala, o locatie simpla si aranjamentele clasice din flori. Fie ca vreti sa organizati intr-o locatie exclusivista cu meniuri de 5 stele si decoratiuni grandioase sau din contra intr-o sala mica pe care sa o decorati simplu, in stil propriu, un bar de gheata este potrivit.

Bunul gust nu costa niciodata nimic, asadar pentru o nunta frumoasa nu este nevoie de un buget mare, ci de foarte, foarte multe idei noi.

Advertisements