Tags

,

Nu reusiti sa va bucurati de momentele importante din viata dumneavoastra asa cum ar trebui? Va feriti de aparatul de fotografiat si de imprejurarile in care trebuie sa radeti doar pentru ca va este rusine de zambetul pe care trebuie sa il afisati? Atunci cand nu mai sunteti multumit de dantura dumneavoastra, cand dintii sunt strambi si inestetici, serviciul de ortodontie Bucuresti va sta la dipozitie pentru alegerea celui mai bun aparat dentar pentru corectarea problemelor atat genetice cat si aparute in timp.

ortodontie bucuresti

Exista o varsta limita pentru indreptarea dintilor? Aparatele dentare de ultima generatie au o rata de success foarte mare la orice varsta, dar recomadarea oricarui ortodont este sa se actioneze imediat ce se observa o mica problema. Drumul catre o dantura perfecta cu care sa va mandriti este o programare la ortodontie Bucuresti pentru un diagnostic corect si un plan de tratament in functie de cat de grava este afectiunea dumneavoastra.

Tratamentul ortodontic dureaza in functie de starea pacinetului dar si de aparatele dentare, de exemplu tratamentele cu aparate fixe pot dura 1-2 ani, pe cand cele mobile 1- 1 jumatate.

Advertisements