Tags

,

Daca de cele mai multe ori vacanta la mare este mereu la fel, plaja, bronz, un club pe seara si o masa copioasa la cherhana, sunt si veri mai distractive, altfel decat in restul sezoanelor chiar daca nu va vine sa credeti. Un nou trend pentru vacanta la mare este sa faceti altceva decat de obicei, sa zburati cu parapanta, sa faceti sky nautic, dar si scufundari de agreement, mult mai putin cunoscute, dar care va dau o doza dubla de adrenalina si va ofera cele mai frumoase si spectaculoase privelisti.

scufundari de agrement

Cum va poate surprinde Marea Neagra? Chiar daca nu este o noutate, soare si plaja sunt principalele atractii pe litoral, dar daca se poate sa aveti si activitati mai antrenante este si mai bine. Puteti adauga concediului dumneavoastra mai multa distractie, optimism, aventura, adrenalina, dar si senzatie de relaxare cu scufundarile de agreement. Cu scufundarile aveti posibilitatea sa cunoasteti cele mai misterioase parti ale Marii Negre.

Inainte sa va aventurati in mare cereti ajutorul unor scafandrii profesionisti care va vor indruma catre cursuri de specialitate si echipament necesar.

Advertisements