Tags

,

De cele mai multe ori cand ne doare o masea fugim repede la farmacie sau luam tratament dupa ureche crezand ca asa rezolvam problemele, ei bine fara cunostintele necesare clar nu iti poti pune singur un diagnostic, cu atat mai mult nu poti lua un tratament care nu stii daca iti rezolva problemele sau le agraveaza mai tare. Cei mai multi fug de stomatolog, de parca medicii ar incerca sa ne faca rau, nicidecum sa ne ajute sa avem o sanatate orala mai buna. Cabinetul de stomatologie din Busteni iti pune la dispozitie servicii complete de stomatologie.

stomatologie busteni

De ce ne dor dintii? Durerile de dinti ar trebui sa ne dea de gandit, desi de cele mai multe ori dam vina pe curent, acestea sunt semnale care trebuie sa va trimita imediat la medicul stomatolog. Cauzele durerilor de dinti sunt multiple, abces dentar, infectie la radacina dintelui, sau chiar bruxism, ceea ce inseamna macinarea in timp a acestora. Stomatologia din Busteni poate rezolva problemele de orice natura.

In urma unui consult de specialitate medicul stomatolog iti poate spune cu ce probleme te confrunti si ce tratamente sunt recomandate.

Advertisements