Tags

,

Nu esti singurul, majoritatea oamenilor intarzie vizitele la stomatolog tocmai din acest motiv, teama de zgomote, de durere si de mirosurile ciudate din cabinet. Oricine poate depasi aceasta problema si asta pentru ca in ziua de astazi totul are o rezolvare, tehnologia a avansat atat de mult incat totul este non invaziv (fara durere) si orice interventie este perceputa ca o “joaca”. Inhalosedarea la stomatolog este un procedeu foarte nou care ajuta pacientul sa scape de orice inhibitie si frica si sa se relaxeze pe toate durata interventie si desigur fara sa simta vreo durere.

inhalosedare la stomatolog

Va este teama de prima vizita la stomatolog a copilului? Inhalosedarea la stomatolog este recomandata chiar si copiilor, pentru ca acestia sa nu perceapa gresit medicul dentist si sa isi doreasca sa revina pentru a avea un zambet frumos si sanatos. Prima interactiune cu medicul stomatolog este foarte importanta, iar relatia doctor-pacient trebuie sa decurga bine inca de la inceput pentru un parcurs bun al copiilor, pentru ca ei sa isi doreasca sa vina de fiecare data.

 

Cu inhalosedarea va puteti rezolva orice problema legata de stomatolog, de frica de zgomote si de teama de a resimti durere.

Advertisements