Tags

,

Nimeni nu stie cu exactitate despre cheltuielile de nunta pana nu se loveste de ele, aparent nunta poate fi facuta si fara prea multe resurse financiare, dar adevarul este ca bugetul depaseste asteptarile oricui, dar daca stim unde se pot face cateva economii evenimentul poate fi unul minunat chiar si cu un buget limitat. Gheata evenimente este conceptul cel mai nou si innovator in materie de nunti, decoratiuni, aceasta putand fi adaptata la dorintele mirilor si poate inlocui perfect aranjamentele florale, barurile clasice sau fumul de la valsul mirilor.

gheata evenimente

Vrei sa ai o nunta mai speciala? Deosebeste-te de restul nuntilor, pune-ti imaginatia la contributie, alege sa fi creativ si indrazneste sa faci lucrurile care iti plac si care te descriu perfect. Oricine poate avea o nunta deosebita, important este sa va implicati putin si sa va informati cu orice lucru nou din domeniu. Gheata evenimente este potrivita la orice eveniment, mai ales pentru nunti deoarece le transforma in basm, le da o nota eleganta si foarte fina.

 

Nu mai cheltuiti banii pe cine stie e aranjamente exorbitante sau flori rarisime, alegeti sa fiti mai practice si mai calculat.

Advertisements