Tags

,

De ceva vreme va confruntati cu dureri de dinti? V-ati epuizat toata energia din cauza aceasta si nici un medicament nu isi face efectul? Durerile de masea nu se trateaza de pe o zi pe alta si mai ales dupa ureche, deoarece cauzele acestora pot fi cariile, bolile gingivale, parodontoza sau dinti fracturati, iar acest lucru presupune tratament de specialitate in cadrul unui cabinet stomatologic. O data la sase luni este necesar un control de rutina la stomatologia din Busteni pentru prevenirea durerilor de dinti si cauzelor acestora.

Woman with toothache

Cum apare durerea de dinti? De cele mai multe ori durerea de dinti apare inopinant, dar anuntata de cateva simptome cum ar fi sensibilitatea dentara, sangerarea gingiilor, iar daca nu mergeti la medic imediat ce intampinati aceste probleme, totul se poate agrava si va puteti pierde dintii definitiv. Cariile se trateaza daca le depistati la timp, tocmai de aceea vizitele la stomatologia din Busteni de doua ori pe an sunt atat de necesare.

 

Daca puteti preveni afectiunile dentare, de ce sa nu faceti asta? Pana la urma investitia este mult mai mica, iar durerile nu apar.

Advertisements