Tags

,

Persoanele care traiesc in mediul rural cu siguranta au in gospodarie un put de unde se alimenteaza cu apa, fie pentru gradina fie pentru consumul propriu. De cele mai multe ori se renunta la folosirea acestora indiferent de avantaje pentru faptul ca procedeul este unul destul de dificil si necesita timp. Iata o solutie perfecta pentru a va usura munca, pompele submersibile care pompeaza apa la o singura apasare de buton, dar in momentul in care vreti sa achizitionati una aveti nevoie de mai multe detalii pe care doar un specialist le poate stii.

pompe submersibile

Nu alegeti din proprie initiative o pompa submersibila! Daca nu stiti cum sa alegeti pompele submersibile puteti gresi, de aceea este foarte important ca inainte sa cunoasteti toti parametrii sau sa intrebati un specialist. Debitul, inaltimea de pompare, metri cubi pe ora, metri coloana de apa, presiunea sunt factori importanti in alegerea cea mai buna pentru dumneavoastra.

 

Dupa ce alegeti sistemul de alimentare cu apa este nevoie de cateva calcule pentru a estima debitul si inaltimea de pompare necesare, de aceea este obligatoriu sa apelati la un specialist in domeniu!

Advertisements