Tags

,

Agricultura de cele mai multe ori este imprevizibila, nimeni nu se asteapta la sfarsit de sezon la aceleasi recolte ca in anii precedenti si asta din cauza fenomenelor meteo neasteptate, fie sunt inundatii care strica culturile, fie seceta si nu le da voie sa creasca. Putem preveni astfel de fenomene? Nu putem preveni, dar datorita tehnologie foarte avansate in domeniu si cu ajutorul motopompelor putem actiona intr-un timp cat mai scurt pentru a salva culturile, le putem uda sau salva de la inundatii.

motopompe

Care este sursa de apa pentru motopompe? Apa pentru irigatii nu trebuie conectata la o retea de apa, aceasta poate proven din rezervoare, rauri, canale, etc., iar lucrul acesta poate fi un avantaj, un consum de energie mai mic, dar si o sursa de apa absolut gratuita. Motopompa poate avea un motor functional cu benzina sau electric, iar in momentul in care folositi o sursa electrica este foarte important sa existe diferente de nivel intre sursa apei si locul de irigat.

 

Idiferent de tipul de pompa pe care il folositi este necesar consultarea unui specialist pentru alegerea celui mai bun echipament pentru dumneavoastra.

Advertisements